Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Νοσοκομείο Πύργου – Αποχωρεί η γιατρός Θ. Νικολοπούλου

NIKPOU

Αποχωρεί η γιατρός Θ. Νικολοπούλου από το νοσοκομείο Πύργου

Παραιτήθηκε μετά από 20 χρόνια η πολύ γνωστή γιατρός του Νοσοκομείου Πύργου Θεοδώρα Νικολοπούλου όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό του Facebook. Η είδηση έχει στεναχωρήσει πολύ κόσμο που την γνώριζε καθώς ήταν μια καλή γιατρός που είχε βοηθήσει εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες ασθενείς όλα αυτά τα χρόνια στην νοσηλευτική μονάδα της πρωτεύουσας. Οι λόγοι της αποχώρησής της είναι πολύ σοβαροί και τους καταγγέλλει στο κείμενό της. Αναφέρει πως η Υγεία έχει απαξιωθεί από την κυβέρνηση και τους εκπροσώπους της πολιτικής της, τους διοικητές.

Αναλυτικά τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η γιατρός: 

Και επίσημα ΤΕΛΟΣ

Νοέμβριος 2004- Δεκέμβριος 2023. Μετά από 19 χρόνια υπηρεσίας ως αγροτικός ιατρός στο Κ.Υ.Αρχ. Ολυμπίας, ως ειδικευόμενη στη Ν.Μ.Αμαλιάδας και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας,ως επικουρικός ιατρός στη Ν.Μ.Πύργου και κατόπιν ως μόνιμος γιατρός ΕΣΥ στον Πύργο και τα τελευταία 2,5 χρόνια στο Πανεπιστημιακό Π.Γ.Ν.Πατρών, από αύριο το ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Δεν θα αναλύσω τους λόγους της παραίτησης μου,γιατί λίγο πολύ είναι γνωστοί,τόσο από μένα όσο και από άλλους συναδέλφους που φεύγουν από το ΕΣΥ. Θέλω όμως να ευχαριστήσω δημόσια τον πρώην διοικητή του Γ.Ν.Ηλείας, καθώς και τον διοικητή της 6ΥΠΕ, οι οποίοι με την κακοδιοίκηση τους αποδείχτηκαν άξιοι εκπρόσωποι της κυβερνητικής πολιτικής απαξίωσης του ΕΣΥ και με βοήθησαν να συνειδητοποιήσω ότι δεν έχω θέση στο δημόσιο νοσοκομείο που αυτοί εκπροσωπούν.Τα ονόματα τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την διάλυση της Ν.Μ Πύργου, όπου ο τελευταίος…θα κλείσει την πόρτα. Αν δεν υπήρχαν οι ήρωες γιατροί, νοσηλευτές, το παραίατρικό και βοηθητικό προσωπικό που με προσωπικό κόστος δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο τους, η ταφόπλακα θα ειχε μπεί από καιρό.

Και αυτούς τους ήρωες συναδέλφους όλων των βαθμίδων και από όλα τα νοσοκομεία που υπηρέτησα, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, θερμότατα ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τις αδερφές μου συναδέλφους παθολόγους Μαρία Καλαπόδη και Ευγενία Δρόσου για την αλληλοστήριξη στην δύσκολη απόφαση που πήραμε το 2021, αλλά και τις Αριστέα Βουρλούμη και Niki Thomas για την αγάπη και την στήριξη τους στην δύσκολη προσωπική στιγμή μου.Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στους διευθυντές παθολόγους ΕΣΥ κ. Σιάγκρη και κ. Λέκκου από την ομάδα Δ καθώς και στον κ. Παπαγιάννη και την αναπληρώτρια καθηγήτρια κ. Karolina Akinosoglou από την ομάδα Α της Παθολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠΑΤΡΩΝ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Πολλά ευχαριστώ και στα “παιδιά” μου, τους αγροτικούς και ειδικευόμενους με τους οποίους μοιραστήκαμε τόσες αγωνίες και άγχη στις εφημερίες μας. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως κυρίως ανήκει στην οικογένεια μου, στους γονείς,στα αδέρφια και στα ανήψια μου που με ανέχθηκαν,ιδιαίτερα τα πέτρινα χρόνια του Πύργου, και φυσικά στο Θεό για την βοήθεια του. Από αύριο ανοίγει μια καινούργια σελίδα στη ζωή μου, θα είμαι και επίσημα ιδιώτης παθολόγος. Και όπως λέει και μια ψυχή ,Efi Nikolopoulou ….. ” οι κύκλοι είναι για να κλείνουν και τα καλύτερα… για να έρχονται”. ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΟΥ, στην οδό Μανωλοπούλου 2, στον Πύργο. Αγαπημένοι συνάδελφοι να είστε όλοι καλά, υγιής και δυνατοί για να αντέχετε.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848iliakanealikeusomfacebook

This will close in 20 seconds