Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ο Αρχηγός της Ενωσης Παλαιών Προσκόπων  Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, υποψήφιος για την Κ.Ε.Π.Π.Ε. στην εκλογική διαδικασία εξελέγη  στην πρώτη 5άδα της λίστας των 13 υποψηφίων .

triantaylkostaproskopi

 Το Σάββατο 25/11/2023 πραγματοποιήθηκε το ανά 4ετία διεξαγόμενο,3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παλαιών Προσκόπων στην αίθουσα “Αθανάσιος Λευκαδίτης” του Προσκοπικού Μεγάρου της Αθήνας με τη συμμετοχή Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων από όλη τη χώρα και του Απόδημου Ελληνισμού.

Από την Ηλεία συμμετείχε η ομώνυμη ‘Ενωση   με 3 συνέδρους, που αναλογούν σύμφωνα με τον Κανονισμό τους, στην αριθμητική  δύναμη της .

. Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε με την ψηφοφορία για την 4ετούς θητείας εκλογή της νέας 7μελούς Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων Ελλάδος(Κ.Ε.Π.Π.Ε.) με την καλύτερη δυνατή κατάληξη για  την Ηλειακή αντιπροσωπεία , αφού ο Αρχηγός των  Παλαιών Προσκόπων  της Ηλείας κ.Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, υποψήφιος για την Κ.Ε.Π.Π.Ε. στην δευτερη συνεχόμενη συμμετοχή, στη συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία,εξελέγη πανηγυρικά στη 4η θέση της λίστας των 7 εκλεγέντων. Μεγάλη προσωπική του επιτυχία αλλά και μία επιπλέον απόδειξη της ξεχωριστής θέσης της Ηλείας και του Πύργου στον προσκοπικό χάρτη της χώρας.

  Να σημειωθεί ότι ο κ.Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είχε χρέη Αντιπροέδρου στην απερχόμενη Επιτροπή.

 Συγχαρητήρια  και ευχές  τόσο σ’ αυτόν όσο και στους υπόλοιπους εκλεγέντες υγεία, δύναμη και καλή προσκοπική δουλειά.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos