Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης κατεβαίνει στην πολιτική! «Θέλω να σας μάθω τον εναλλακτικό τρόπο ζωής»

palaioxristianos 2 manolis

«Σιγά σιγά έχουν τελειώσει τα γεγονότα που στιγμάτισαν τη ζωή μου και ετοιμάζομαι κι εγώ να γυρίσω στο βουνό μου», δηλώνει στον ΑΝΤ1 ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης, αποκαλύπτωντας ότι ειναι πολύ πιθανό να κατέβει στην πολιτική.

«Γίνεται συζήτηση να κάνουμε μειονοτικό κόμμα για να κατέβουμε στις εκλογές. Είναι στα σκαριά, είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί. Δεν ξέρουμε αν πρέπει να υπαχθούμε στο Πατριαρχείο της Ρωσίας. Πώς μπορούν να υπερασπίσουν τον τρόπο ζωής μας. Στην Ελλάδα οι παλαιοημερολογίτες έχουν υποστεί διωγμό. Τα πιστεύω μας δεν βλέπουμε να γίνονται σεβαστά», τονίζει στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Screenshot 2024 03 27 140100

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599w1il5hvr2og&playlistId=v-d04dt12f8p7t

«Το ζήτημα δεν είναι αν θα πληρωνόμαστε, αλλά αν θα μπορέσουμε να προστατεύσουμε τον τρόπο ζωής μας», σημειώνει, ενώ ερωτώμενος για τον γιο του και αν έχει επικοινωνήσει μαζί του απαντά: «Όταν έχεις εκπαιδεύσει τα νέα παιδιά με τις αρχές που πρέπει, δεν έχεις άγχος». Σε ερώτηση για την σύζυγό του ωστόσο, δεν απάντησε.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds