Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ …Πολάκης-Φλωρίδης -Επιτέλους, χθες, έπειτα από μήνες, απολαύσαμε και λίγο Βουλή 

papous

-Επιτέλους, χθες, έπειτα από μήνες, απολαύσαμε και λίγο Βουλή που από τότε που διαλύθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και έφυγε ο Αλέξης ο Α’ – Τσίπρας, ο αρχάγγελος της κάθαρσης (ο Β’ είναι ο Χαρίτσης, αλλά τι να λέμε τώρα) έγινε νεκροταφείο.

Άνοιξε το στόμα του ο Πολάκης και άρχισε τα γαλλικά στον Φλωρίδη, τι γελωτοποιό τον είπε, τι «πώς κατάντησες» του είπε κ.λπ., που επιτέλους… θύμισαν Βουλή. Βέβαια, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί και εκείνο το καλοκαίρι του 2019 με τους Ποινικούς Κώδικες έγιναν πολλά, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα…

Στο μεταξύ, το κατά Κουτσούμπα «φυντάνι», δηλαδή ο Κασσελάκης, συνεχίζει τις βόλτες ανά την επαρχία, κάτι σαν περιοδεύων θίασος και αυτή τη φορά βρέθηκε κάπου στο Αγρίνιο που του πήρε συνέντευξη ο Κουβαράς. «Ήρθα εδώ απροειδοποίητα όπως θα κάνω και όταν θα γίνω πρωθυπουργός» είπε ο φουκαράς ο Στέφανος, έχοντας μείνει πίσω στον Σεπτέμβριο που έπαιζε τον αρχηγό κόμματος με τις βόλτες στις πλατείες.

Μάλιστα, τόνισε τη λέξη «απροειδοποίητα» δύο φορές, λες και πρόκειται για λοχαγό που κάνει εφοδεία στο τάγμα. Δεν βλέπω να φτάνουμε ούτε το καλοκαίρι, δυστυχώς… Κάποιος μου είπε ότι το ξανασκέφτεται λέει να παρατήσει τον Οθωνα ή τον ναυαρχούκο για να μπει στη Βουλή. Ε, τώρα σωθήκαμε.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds