Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ο παππούς της πλατείας…Ο Μητσοτάκης δεν έχει πλέον περιθώρια για ημίμετρα και ανοχή

papous

Χαίρετε, ο βαρύς τραυματισμός ενός νέου ανθρώπου εν ώρα εργασίας, ενός αστυνομικού και οι αναμενόμενες από το τραγικό γεγονός κυβερνητικές αποφάσεις, σκιάζουν τη σημερινή ημέρα. Ο Μητσοτάκης δεν έχει πλέον περιθώρια για ημίμετρα και ανοχή γιατί απλούστατα σε αυτό το θέμα υπάρχει κυβερνητική ολιγωρία από τον Αύγουστο που, έπειτα από ένα άλλο οπαδικό έγκλημα στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν εφαρμόστηκε ο νόμος που τότε είχε περάσει.

Σιγή ασυρμάτου

Χαρακτηριστικό της δυσκολίας και της πολυπλοκότητας του θέματος είναι το ότι η σύσκεψη υπό τον ίδιο τον Μητσοτάκη το Σάββατο δεν έβγαλε λευκό καπνό. Αντιθέτως, δόθηκε εντολή από τον Κ.Μ για σιωπητήριο προς τους συμμετέχοντες υπουργούς και αξιωματούχους επί… ποινή απολύσεως και έτσι περιμένουμε να ακούσουμε τις αποφάσεις του αργότερα μέσα στην ημέρα.

Πιθανά σενάρια

Τα πιθανά σενάρια είναι κυρίως δυο, το πρώτο να διεξάγονται όλοι οι αγώνες δίχως θεατές για μερικούς μήνες (2-3) μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι οπαδικές θύρες και οι συμμορίες των χούλιγκαν, αλλά και να ονομαστικοποιηθούν όλες οι θέσεις στα γήπεδα. Εν γένει να εφαρμοστούν όλες οι διατάξεις του πρόσφατου νόμου ή και να αυστηροποιηθούν. Το δεύτερο σενάριο είναι πιο σκληρό βέβαια, να σταματήσει το πρωτάθλημα, αλλά αυτό μάλλον δεν είναι τόσο πιθανό, υπό την έννοια ότι έτσι, απλά, θα διαλύσουν το ποδόσφαιρο.

Η σύλληψη

-Η χθεσινή εξέλιξη με τη σύλληψη του δράστη και τη διαφαινόμενη εξάρθρωση της συμμορίας των χούλιγκαν διευκολύνει την κατάσταση και φυσικά μπορεί να αποτελέσει μια αρχή. Για όλα αυτά που γράφουμε… απομένει και να δούμε το αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως η κυβέρνηση θα δυσκολευτεί γιατί τα συμφέροντα είναι αντικρουόμενα και όλοι οι «παίκτες» είναι ισχυροί και με εξίσου ισχυρή πρόσβαση στην εξουσία

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds