Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Ο ΖΕΡΟΜ έφτασε Ηλεία!

zerom ftasame hleia

«Φτάσαμε»: Στην Ηλεία η δημοφιλής εκπομπή της ΕΡΤ με τον Ζερόμ Καλούτα

Στην άγνωστη, αλλά ξεχωριστή και αυθεντική Ηλεία ήταν αφιερωμένο το πιο πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής «Φτάσαμε»…

Στην άγνωστη, αλλά ξεχωριστή και αυθεντική Ηλεία ήταν αφιερωμένο το πιο πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής «Φτάσαμε», που μεταδόθηκε την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, από την ΕΡΤ1

Ο Ζερόμ Καλούτα εξερεύνησε κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα χωριά της περιοχής, που ανάμεσα σε βουνά, πυκνά δάση και φαράγγια, κρύβουν εκτός από μοναδική φύση και ξεχωριστούς ανθρώπους.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599w1il5hvr2og&playlistId=v-cy8mnc0g625l

Στο κέντρο του νομού Ηλείας, ο Ζερόμ βρέθηκε στο Σμίλα, ένα χωριό με θέα στην κοιλάδα της Ολυμπίας, όπου μάζεψε λαχανικά και έμαθε τα μυστικά της αυθεντικής τοπικής κουζίνας.

Διαφορετικές αποστολές τον περίμεναν στο Γούμερο, όπου συμμετείχε στο μάζεμα της ελιάς και ήρθε επαφή με τις καθημερινές δουλειές σε μια παραδοσιακή στάνη, απολαμβάνοντας τους ήχους του κλαρίνου σε μια υπέροχη τοποθεσία.

Η εξερεύνηση τον οδήγησε σε ένα μοναδικό θαύμα της φύσης, στο πολύχρωμο δάσος της Φολόης, αλλά και στο χωριό Μηλιές ή αλλιώς χωριό των βαρελάδων, όπου συμμετείχε στην κατασκευή ενός βαρελιού με τον παραδοσιακό τρόπο, εξάσκησε τις γνώσεις του στους τοπικούς ιδιωματισμούς και έμαθε στους ντόπιους Σουαχίλι…

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds