Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Παρών ο Φωκίων Ζαΐμης στην άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024»

pyrkagies pyrosvestiko soma 780x470 1

Παρών ο Φωκίων Ζαΐμης στην άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024» που διοργάνωσε η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Δυτικής Ελλάδος

image 24 4

Στην άσκηση με την ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024», που διοργάνωσε η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Δυτικής Ελλάδος έδωσε το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης, ο οποίος προσπαθεί να είναι συνεχώς ενημερωμένος και δίπλα στους ανθρώπους που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την προστασία του πολίτη.

Ο κ. Ζαΐμης, αφού συνεχάρη όλο το επιτελείο της άσκησης και ιδιαίτερα τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδος, Βασίλη Σολδάτο για το συντονισμό της επιχείρησης, που έγινε την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 στο Καστρίτσι Αχαΐας τόνισε: «H Πολιτική προστασία στηρίζεται στην καλή επικοινωνία φορέων, πυροσβεστών, εθελοντών για την αποτελεσματική διαχείριση και λήξης του όποιου συμβάντος. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος είναι παρούσα, με τον δικό της ρόλο, σε κάθε ανάγκη για να ενισχύει το δύσκολο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος».

Τέλος, να σημειωθεί ότι στην άσκηση συμμετείχαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς: Πυροσβεστική, ΠΔΕ, Δήμος Πατρέων, Δασαρχείο, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Αστυνομία, Εθελοντές.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds