Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Πρόσκοποι Πύργου: Πρόσκληση στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους το Σάββατο 17/02

vda

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους κόβουν οι Πρόσκοποι του Πύργου το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα της Αποστολικής Διακονίας (Κεντρική Πλατεία Πύργου, έναντι Αγ. Νικολάου). Στην εκδήλωση προσκαλούνται και αναμένεται να παραβρεθούν εκτός από τους Προσκόπους και τους γονείς τους, φορείς της περιοχής, φίλοι των Προσκόπων και παλαιοί Πρόσκοποι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται να γίνει ανασκόπηση των πλούσιων δραστηριοτήτων του 1ου Συστήματος Προσκόπων Πύργου με τη βοήθεια οπτικοακουστικών μέσων, όπως και συνοπτική αναφορά στις προγραμματισμένες δραστηριότητες για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Παράλληλα τα παιδιά θα δώσουν το δικό τους τόνο τραγουδώντας προσκοπικά τραγούδια και παρουσιάζοντας τις δραστηριότητές τους.

vda

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds