Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Πύργος: Περισσεύουν η φαντασία, η δημιουργικότητα και ο ενθουσιασμός στο 26ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας

tjjty

Πύργος: Περισσεύουν η φαντασία, η δημιουργικότητα και ο ενθουσιασμός στο 26ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας- Εικόνες από τον Πύργο και την Ηλεία φτάνουν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα μέσα από τις δεκάδες κάμερες των μικρών και μεγάλων επισκεπτών του (photos)

Περισσεύουν η φαντασία, η δημιουργικότητα και ο ενθουσιασμός στο 26ο Φεστιβάλ Ολυμπίας

Εικόνες από τον Πύργο και την Ηλεία φτάνουν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα μέσα από τις δεκάδες κάμερες των μικρών και μεγάλων επισκεπτών του

gh

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Ευρώπης, ταξιδεύει πλέον το 26ο  Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, αφού εκατοντάδες κάμερες μικρών και μεγάλων επισκεπτών του, δημοσιογράφων, ανταποκριτών κ.ά. μεταδίδουν εικόνες από τη διοργάνωση, αποτυπώνοντας το διάχυτο κλίμα δημιουργικότητας και ενθουσιασμού.

Την ίδια στιγμή εικόνες από την πόλη του Πύργου και της Ηλείας φτάνουν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο μέσα από την ξεχωριστή ματιά και τον φακό του κάθε επισκέπτη.

Αυτή την εβδομάδα κορυφώνονται οι δραστηριότητες του Φεστιβάλ και της Camera Zizanio με έναν οργασμό προγραμμάτων, εργαστηρίων, σεμιναρίων και βέβαια προβολών με ταινίες που μεταφέρουν το θεατή από τις πολύβουες μεγαλουπόλεις της Ευρώπης και της Ασίας, μέχρι τα ήσυχα ψαροχώρια της Καραϊβικής και τις αχανείς ερήμους της Αυστραλίας και της Νότιας Αμερικής.

Την Δευτέρα και την Τρίτη κινηματογραφικά συνεργεία της ΕΡΤ και του EURONEWS βρέθηκαν στον Πύργο για να καλύψουν με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις τις δραστηριότητες του Φεστιβάλ, ενώ ήδη έχουν φτάσει και οι πρώτοι δημοσιογράφοι των εθνικών μέσων ενημέρωσης για τον ίδιο λόγο.

Ταυτόχρονα βρίσκονται σε πλήρη δράση η εφηβική ομάδα του Zizanio News, που καλύπτειτα δρώμενα του Φεστιβάλ με δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο και σε τοπικές εφημερίδες, το εργαστήριο του Daily news, που δημιουργεί καθημερινά ένα χιουμοριστικό και ανατρεπτικόντοκιμαντέρ γύρω από τα όσα συμβαίνουν εμπρός και πίσω από τα φώτα της διοργάνωσης καθώς και το γνωστό πολυεθνικό εργαστήριο Mythos Project, που λειτουργεί με τη σειρά του ως πρεσβευτής  του Φεστιβάλ στο εξωτερικό.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos