Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Σήμερα αναμένεται το κρίσιμο ραντεβού Μητσοτάκη – αγροτών//Ομόφυλα την Πέμπτη και τέλος…

ripes iliakanea

Χαίρετε, σήμερα αναμένεται το κρίσιμο ραντεβού Μητσοτάκη – αγροτών. Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε να «κάνει το καλύτερο δυνατό, αλλά μέχρι ενός λογικού σημείου», μου λέει η πηγή στο Μ.Μ. Αυτό σημαίνει ότι δίπλα στις πρωτοβουλίες για διόρθωση της ΚΑΠ και την αντιμετώπιση των ελληνοποιήσεων, δεσμεύσεις που θεωρούνται δεδομένες, θα υπάρξουν – όπως όλα δείχνουν – περαιτέρω παρεμβάσεις σε αγροτικό ρεύμα και ντίζελ καθώς επίσης και σε επίσπευση προκαταβολών των επιδομάτων. Πάντα, βέβαια εντός των δημοσιονομικών δυνατοτήτων της χώρας. Την ίδια στιγμή ο Κασσελάκης ανεβαίνει στα τρακτέρ και ζητά κατάργηση του ΕΦΚ πετρελαίου στην αντλία. Η χαρά του λαθρεμπορίου. Αφήστε δε που το κόστος του μέτρου αγγίζει τα 500 εκατ. ευρώ. Η ίδια πηγή λέει επίσης ότι «θα περιμένουμε να ακούσουμε τους αγρότες των μπλόκων, αλλά όχι μόνο γιατί υπάρχουν και οι επίσημοι φορείς τους, που έχουν πιο λογικές και εμπεριστατωμένες απόψεις για τα θέματά τους. «Σε κάθε περίπτωση ο Μητσοτάκης θέλει πραγματικά να βοηθήσει τους αγρότες, όπως κάνει η κυβέρνηση αυτή με όλους τους κλάδους των επαγγελμάτων, από την πρώτη ημέρα. Όχι όμως και να υποκύψει σε κομματικά παιχνίδια».

Ομόφυλα την Πέμπτη και τέλος…

-Την Πέμπτη το βράδυ η Βουλή θα κληθεί να ψηφίσει το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο. Για τη ΝΔ τα έχουμε πει. Οι διαφοροποιήσεις περιορίστηκαν σε περίπου 40-45. Όσο λογικές όμως είναι οι αντιδράσεις από το κεντροδεξιό στρατόπεδο, τόσο παράφωνες ακούγονται όταν προέρχονται από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Περίπου 15 βουλευτές της Χαριλάου Τρικούπη διαφωνούν με τις ρυθμίσεις. Στην αξιωματική αντιπολίτευση Παύλος Πολάκης, Νίνα Κασιμάτη, Αθήνα Λινού, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Μίλτος Ζαμπάρας φέρονται να εκφράζουν προβληματισμούς και ενστάσεις. Τι θα κάνει ο κ. Κασσελάκης αν ένας ή περισσότεροι βουλευτές του απέχουν από την ψηφοφορία; Θα τους διαγράψει εφαρμόζοντας την κομματική πειθαρχία που ο ίδιος επέβαλε; Εγώ νομίζω ότι δεν θα κάνει απολύτως τίποτα, να δούμε.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos