Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Καθαρόαιμο Δεξιό κόμμα; 

DEKIETHNIKISTIKA

Ο Παππούς της πλατείας ΙΙ…Καθαρόαιμο Δεξιό κόμμα; 

…η ιδέα της ύπαρξης ενός καθαρόαιμου Δεξιού (έως σοβαρού ακροδεξιού) κόμματος υπάρχει ως συζήτηση στο τραπέζι εδώ και καιρό σε διάφορους κύκλους των Αθηνών και μάλιστα όχι μόνο πολιτικούς, αλλά και επιχειρηματικούς….

Καθαρό Δεξιό κόμμα;

-Πάντως, μπορεί ο Σαμαράς να θέλει να «ορίσει τον χώρο του», όπως γράφαμε χθες, είτε με τη διαφωνία του στον γάμο ομόφυλων είτε στο χθεσινό με τους μετανάστες, αλλά σας πληροφορώ ότι η ιδέα της ύπαρξης ενός καθαρόαιμου Δεξιού (έως σοβαρού ακροδεξιού) κόμματος υπάρχει ως συζήτηση στο τραπέζι εδώ και καιρό σε διάφορους κύκλους των Αθηνών και μάλιστα όχι μόνο πολιτικούς, αλλά και επιχειρηματικούς. Υπό την έννοια ότι το trend στην Ευρώπη είναι προς τα Δεξιά, στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ολλανδία και αλλού – άρα, γιατί όχι και εδώ.

Κάποιοι κύκλοι το λένε και το θέλουν «για καλό», δηλαδή για να κυβερνάει η ΝΔ με ένα τέτοιο κόμμα, άλλοι πάλι όχι.

 Ρώτησα γι’ αυτό χθες την πηγή μου στο Μ.Μ να μου πει τη γνώμη της, αφού της είπα πρώτα όλα όσα σας έγραψα. «Πιστεύω ότι ισχύει όλο αυτό ως σκόρπιες σκέψεις και όχι ως οργανωμένο σχέδιο, υπό την έννοια ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αντιπολίτευση, η Αριστερά κατακερματίστηκε και το ΠΑΣΟΚ δεν τραβάει. Σίγουρα πάντως κάπου υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού τους, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον από εμάς να κάνει το βήμα, πιο εύκολα θα προέκυπτε από ένα νέο πρόσωπο εκτός συστήματος.».

Ε, ναι, κι εγώ το ίδιο πιστεύω, άντε τώρα να ξεκουνηθεί ο Βορίδης -που είναι… μια χαρά σε όλα- να κάνει τον αρχηγό ή ο Κυρανάκης, που τώρα χτίζει εντός του κόμματος την εικόνα του.

Πάντως, όλο το κομμάτι της pure Δεξιάς και πώς εκπροσωπείται έχει ενδιαφέρον.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

happyday0324

This will close in 20 seconds