Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Στ. Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει κυβέρνηση, αλλά θέλει σχέδιο

kasselakis syriza

Σε χθεσινή συνέντευξη ο Στέφανος Κασσελάκης διατήρησε το άνοιγμα προς την πλευρά της Έφης Αχτσιόγλου και των στελεχών που βρίσκονται κοντά της, αλλά ήταν άκρως αιχμηρές οι αναφορές στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τονίζοντας την απόλυτη διαφωνία τους στις θέσεις του περί φορολόγησης και χαρακτηρίζοντας το μαξιλάρι των 37 δισ. ως την πιο μνημονιακή απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα κερδίσω τις εκλογές αλλά θέλω χρόνο» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που αυτοαποκαλείται αριστερός αντιδρά στην άμεση δημοκρατία», είπε ο κ. Κασσελάκης και ανέφερε για τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Πέτη Πέρκα, που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αρνούνται να επιστρέψουν τις έδρες, ότι «είχαν συμφωνήσει σε κώδικα δεοντολογίας, ενώ το καταστατικό ορίζει ότι πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους». Αλλά προφανώς, το καταστατικό ισχύει μόνο όταν βολεύει τον καθένα, σχολίασε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ακόμη ότι «χάθηκαν 600.000 ψήφοι στην αποχή και αυτό κάποιοι πρέπει να το πάρουν χαμπάρι» ενώ πρόσθεσε ότι «εγώ θέλω μια κυβερνητική σύγχρονη αριστερά».

Ποιοι συμμετέχουν στο Εκτελεστικό Γραφείο

Στο Εκτελεστικό Γραφείο μετέχουν ex officio ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, οι γραμματείς Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θεοδώρα Τζάκρη, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος (χωρίς δικαίωμα ψήφου), η Έφη Αχτσιόγλου, η Ρένα Δούρου και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds