Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Στην Ηλεία ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και  Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόγραμμα «Δημήτριος Βικέλας» στην Ολυμπία – Τη δράση τίμησε με την παρουσία του και ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και  Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτση

Βρούτσης Ολυμπία 768x576

Το πρόγραμμα «Δημήτριος Βικέλας» στην Ολυμπία

Ισχυρό μήνυμα στο υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για συνέχεια ανάλογων δράσεων, έστειλαν μαθητές και μαθήτριες από 80 αθλητικούς Συλλόγους που είναι εγγεγραμμένοι στα αθλητικά μητρώα του υπουργείου και συμμετέχουν από χθες στις δράσεις του Προγράμματος «Δημήτριος Βικέλας», το οποίο θα ολοκληρωθεί σήμερα.

Τη δράση τίμησε με την παρουσία του και ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και  Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος μίλησε στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στον Ολυμπιακό Βοτανικό Κήπο Αρχαίας Ολυμπίας. Ο κ. Βρούτσης αναφέρθηκε στην «Προσφορά του αθλητισμού στη διαμόρφωση της Περιβαλλοντικής Συνείδησης και στην ευαισθητοποίηση όλων σε θέματα σχετικά με την αειφορία», μία δράση που όπως χαρακτηριστικά είπε δεν θα μπορούσε να μη γίνει στην Αρχαία Ολυμπία, στον τόπο με την τόση αξία και προσφορά στον παγκόσμιο πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Οι Αθλητικές, Εκπαιδευτικές και Περιβαλλοντικές δράσεις του σπουδαίου προγράμματος «Δημήτριος Βικέλας» του Υπουργείου Αθλητισμού, θα συνεχιστούν και σήμερα στην Αρχαία Ολυμπία και έχουν στόχο την ανάδειξη της Αθλητικής Ιστορίας και των Αξιών του Αθλητισμού που γεννήθηκαν στη χώρα μας, ένα Πρόγραμμα που σχεδίασε με πολλή αγάπη και όρεξη η Δρ Ιλεάνα Κλοκώνη.

ert

espamitropoulos

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds