Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το 29ο Καρναβάλι Κρεστένων

29ο KARNABALI

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή των Αποκριών και ώρα 3:30 μ.μ.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται

το 29ο Καρναβάλι Κρεστένων

Στην  τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες  για το 29ο  Καρναβάλι Κρεστένων,  που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή των Αποκριών 17 Μαρτίου και ώρα 3:30 μ.μ., στο κέντρο της έδρας του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Από την καρναβαλική επιτροπή του δήμου, υπό την καθοδήγηση του δημάρχου κ. Σάκη Μπαλιούκου,  έχουν προχωρήσει  οι ετοιμασίες για  την άψογη διοργάνωση του Καρναβαλιού, που  και φέτος αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή.

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκεται και η δημιουργία  των είκοσι και πλέον αρμάτων που θα συμμετέχουν  στην καρναβαλική παρέλαση, με τη συνοδεία εκατοντάδων μελών των πεζοπόρων τμημάτων, τα οποία για μια ακόμα φορά  αναμένεται να κλέψουν την παράσταση!

Ιδιαίτερη εντύπωση εξάλλου  θα προκαλέσει και η θεματολογία  των αρμάτων για το 29ο Καρναβάλι Κρεστένων, η οποία προέρχεται από την «πλούσια» καθημερινότητα και επικαιρότητα, λόγω της ακρίβειας, ανέχειας, αγροτιάς, της βίας,  νέων  ηθών στην κοινωνία μας κ.α.

Εκ μέρους του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων χορηγούνται διάφορα υλικά στους συμμετέχοντες στην πατροπαράδοτη εκδήλωση του καρναβαλιού, ενώ πέρα από το παραδοσιακό πέταγμα σοκολατοειδών, σερπατίνων, αφρών κλπ.,  θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις από τους διοργανωτές!

Εντυπωσιακή αναμένεται φέτος και η παρουσία της νεολαίας, με τη συμμετοχή στα γκρουπ πολλών μαθητών από τα σχολεία του δήμου, καθώς και νεαρών κατοίκων από το δήμο αλλά και τις γειτονικές περιοχές.

29ο KARNABALI

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds