Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Στον Δήμο Ήλιδας ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος κ. Μανώλης Γραφάκος.

Screenshot 2024 02 29 164643

Στο Δήμο Ήλιδας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Μανώλης Γραφάκος – Επίσκεψη στην Τριανταφυλλιά και συμμετοχή στη μεγάλη περιβαλλοντική δράση

Επίσημη επίσκεψη στον Δήμο Ήλιδας, έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου και προέδρου του ΦοΔΣΑ Ν. Ηλείας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και με αφορμή την παρουσία του στη δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης που θα διεξαχθεί στο αλιευτικό καταφύγιο Παλουκίου, πραγματοποιεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος κ. Μανώλης Γραφάκος.

Εκτός από την ειδική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας, στο πλαίσιο της δράσης υποθαλάσσιου καθαρισμού του λιμανιού από επαγγελματίες δύτες, ο κύριος Γραφάκος το πρωί της Κυριακής θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Ήλιδας στο Δημαρχιακό Μέγαρο, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, όπως η διαχείριση των αποβλήτων με έμφαση στην αύξηση των ποσοστών ανακύκλωσης.

Screenshot 2024 02 29 164643

Αμέσως μετά οι δύο άνδρες θα επισκεφτούν τη Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων της Ηλείας (Εργοστάσιο Απορριμμάτων Τριανταφυλλιάς).

Υπενθυμίζεται ότι η περιβαλλοντική δράση θα ξεκινήσει με τον καθαρισμό του Παλουκίου το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου, ενώ διοργανώνεται με πρωτοβουλία της «TURBOMED – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ», στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Στη δράση συμμετέχουν δύτες της Μεσογειακής Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος (Mediterranean Company Environmental Protection – MEPP), ενώ έχει τη στήριξη της HELMEPA (Ένωση Ναυτικών & Πλοιοκτητών για την Προστασία της Θάλασσας) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ήλιδας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds