Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

«Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Ήλιδας προς νέα Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη»

dhmishlidas hlida logo dimos

Συγχαρητήρια επιστολή στον Βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας και νέο υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο, απέστειλε από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσης των νέων καθηκόντων του, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.
Ειδικότερα, ανέφερε στην επιστολή του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος:
«Αξιότιμε κ. Υφυπουργέ,
Σας συγχαίρω για τα νέα σας καθήκοντα και είμαι βέβαιος ότι για ακόμα μία φορά θα τιμήσετε το Νομό που εκπροσωπείτε και τους πολίτες του.
Για εμάς αποτελεί διπλή τιμή και ιδιαίτερη χαρά η συμμετοχή σας στο νέο κυβερνητικό σχήμα, αφού μέχρι το 2019 όπου εκλεχθήκατε για πρώτη φορά βουλευτής Ηλείας, αποτελούσατε βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της δημοτικής μας αρχής, ως τότε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ήλιδας.
Είμαι πεπεισμένος ότι κι από τη νέα σας θέση ευθύνης, θα συμβάλλετε με όλες σας τις δυνάμεις στην επίλυση βασικών και χρόνιων αιτημάτων του χαρτοφυλακίου σας, που αφορούν στην περιοχής μας.
Είναι δεδομένο ότι η συνεργασία μας θα είναι αγαστή και ιδιαίτερα εποικοδομητική για το μέλλον του τόπου μας».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds