Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη, Θ.Βασιλόπουλου, με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Α.Νικολακόπουλο

20240226 Βασιλόπουλος Νικολακόπουλος

Με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024,στην Αθήνα.    

Στην  συζήτηση που ήταν  διεξοδική  κυριάρχησαν  ζητήματα  που αφορούν στη Δυτική Ελλάδα,  με τον υφυπουργό να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον  για την προώθηση και επίλυσή τους το επόμενο διάστημα.

 Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Βασιλόπουλος δήλωσε: «Είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον  Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και φίλο Ανδρέα Νικολακόπουλο   τον οποίο και συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής αυτής συνάντησης, είχαμε μια πρώτη συζήτηση για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων μας  και γενικότερα αναπτυξιακά ζητήματα τα οποία ο υφυπουργός γνωρίζει εξαιρετικά καλά. Συμφωνήσαμε να είμαστε σε επικοινωνία για αυτά και είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας θα είναι εποικοδομητική και γόνιμη.» 

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds