Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Συνάντηση του Δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου με τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή της «Νέας Αριστεράς» Δημήτρη Τζανακόπουλο

zgf

Επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου πραγματοποίησε ο Βουλευτής Α’ Αθήνας της «Νέας Αριστεράς» κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην πόλη της Αμαλιάδας. Ο κύριος Τζανακόπουλος αναφέρθηκε στους σταθμούς της περιοδείας του στο Δήμο Ήλιδας και τα ζητήματα που αντιμετώπισε, τόσο στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όσο και στο Πρωτοδικείο της πόλης, αλλά και τα όσα του έθεσαν οι εργαζόμενοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος ζήτησε τη στήριξη του κόμματος εντός και εκτός κοινοβουλίου, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και κυρίως στις ενέργειες που θα γίνουν το επόμενο διάστημα για το μέλλον του πρωτοδικείου. Στη συνάντηση συμμετείχαν μέλη του κόμματος στο νομό και από πλευράς Δήμου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σπύρος Λαμπρινός και ο επικεφαλής της παράταξης «Ήλιδα 36» κ. Ανδρέας Παπαδάκος.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds