Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΛΙΑ ΚΙΚΙΛΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΛΙΑ ΚΙΚΙΛΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Συνάντηση του Ηλία Κικίλια, Γραμματέα του Τομέα Ανάπτυξης και Επένδυσεων του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με παραγωγικούς φορείς της Ηλείας.

Το Σάββατο 18/5/2024 επισκέφτηκε την Ηλεία, ο Γραμματέας του Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΠΑΣΟΚ και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ηλίας Κικίλιας
Παρουσία του Βουλευτή Ηλείας Μιχάλη Κατρίνη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φορέων στο Επιμελητήριο Ηλείας με θέμα την ακρίβεια που επικρατεί στην αγορά, την ελλιπής χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και την τουριστική προβολή και ανάδειξη της Ηλείας.
Παράλληλα έγινε ενημέρωση των ανθρώπων της αγοράς, για τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για το νέο παραγωγικό μοντέλο που έχει ανάγκη η χώρα αλλά και για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ιδιαίτερα του τουριστικού κλάδου αλλά και της μεταποίησης.
Δεν μπορεί η ανάπτυξη μιας χώρας να στηρίζεται σε επενδύσεις real estate!
Έχουμε ανάγκη μια ανθεκτική οικονομία με ανταγωνιστικότητα, δίνοντας έμφαση σε επενδύσεις που ανοίγουν καλές θέσεις εργασίας, κάνουν την Ελλάδα μια ισχυρή χώρα, δίνουν προοπτική στον ελληνικό λαό και, ιδιαίτερα, στη νέα γενιά.
Έχουμε άλλο όραμα για την ελληνική οικονομία από αυτό που υλοποιεί ως σχέδιο η Νέα Δημοκρατία.
Γι’ αυτό, λοιπόν, προ των ευρωπαϊκών εκλογών, εμείς βάζουμε ένα ξεκάθαρο δίλημμα: Πρέπει να αλλάξει η πολιτική. Χρειάζεται ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ για να μπει εμπόδιο στις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας που υπονομεύουν την μακροπρόθεσμη σταθερότητα και την ανταγωνιστικότητα της χώρας μας.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ηλείας
Δημήτρης Βάλαρης
Γραμματέας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΛΙΑ ΚΙΚΙΛΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos