Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Συνάντηση με το νέο δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο

417150102 1568382923986740 2995064369762355840 n

Συνάντηση με το νέο δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, είχε σήμερα ο πρόεδρος του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Γιώργος Παπανικολόπουλος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης που έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Υποδομών, Πολιτικής Προστασίας και Υδάτινων Πόρων Κώστα Τσεριώνη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Ηλεκτροφωτισμού και Ποιότητας Ζωής Ντίνου Τρικόγια, συζητήθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι άνθρωποι με αναπηρία, η αντικατάσταση των χώρων στάσης και στάθμευσης – καθώς αρκετές ήταν εκείνες οι οποίες καταργήθηκαν- η δημιουργία προσβάσεων σε όλη την πόλη της Αμαλιάδας αλλά και σε δημόσια κτήρια.

Πρόκειται για την πρώτη κατά σειρά συνάντηση που υλοποιεί το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων με τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους της Ηλείας, καθώς στόχος είναι να ακολουθήσουν κι άλλες.

Στόχος του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων είναι να γίνουν όλες οι πόλεις της Ηλείας φιλόξενές για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds