Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Συνάντηση Σ. Καννή με Δασκάλους & Νηπιαγωγούς για Ασφάλεια και συντήρηση σχολικών κτιρίων

kannisdaskaloi

Θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση απασχόλησαν την συνάντηση του Δημάρχου Πύργου κ Στάθη Καννή με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Στην συζήτηση που έγινε παρουσία και του Αντιδημάρχου Παιδείας κ Θεόδωρου Κόρδα κυριάρχησε το θέμα της ασφάλειας και της συντήρησης των σχολικών κτιρίων, ένα θέμα που απασχολεί τόσο τον εκπαιδευτικό κόσμο όσο και τους γονείς.

Στο πλαίσιο της πλήρους ενημέρωσης του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου πάνω σε αυτό το θέμα, το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. κατέθεσε ένα υπόμνημα με ταξινομημένα και κατηγοριοποιημένα τα προβλήματα των σχολείων, όπως αυτά καταγράφηκαν, από τους διευθυντές των σχολικών μονάδων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που είχε απευθύνει ο σύλλογος για το σκοπό αυτό.

Επιπλέον, έγινε ειδική αναφορά στα κτιριακά προβλήματα των νηπιαγωγείων, με πρόταση για την ίδρυση πολυδύναμου νηπιαγωγείου. Αναδείχθηκαν επίσης οι ανησυχίες για την κατάργηση των σχολικών επιτροπών. Τέλος, το Δ.Σ. ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο για την παραχώρηση της αίθουσας του 11ου δημοτικού σχολείου, που τώρα στεγάζει το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το 3ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο, προκειμένου να στεγαστεί και το γραφείο του Συλλόγου τους.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds