Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Θετική ανταπόκριση ενδιαφερόμενων γιατρών για την κάλυψη των κενών του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας

giatroi nosokomoi

Ελπίδα για την κάλυψη θέσεων γιατρών μετά τις τελευταίες προκηρύξεις

instagram

Θετική ήταν η ανταπόκριση των ενδιαφερόμενων γιατρών, κυρίως με την ειδικότητα της Ορθοπεδικής, για την κάλυψη των κενών, έπειτα από την προκήρυξη του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας.

Για τη θέση αυτή, στο βαθμό του Επιμελητή Β’, υπήρξαν δεκαέξι αιτήσεις για τη Νοσηλευτική Μονάδα του Πύργου, ενώ ακόμα δύο αιτήθηκαν τη θέση που είχε προκηρυχθεί για την ίδια ειδικότητα στα Επείγοντα. Ενδιαφέρον καταγράφηκε και για τις κενές θέσεις στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας, με δεκατρείς αιτήσεις ενδιαφερόμενων ιατρών Ορθοπεδικών Επιμελητών Α’.

Πρόσφατα πάντως, το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας ενέκρινε και την πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη συνεργασία με έναν ιδιώτη ιατρό, με την ειδικότητας της Καρδιολογίας, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, προκειμένου να καλυφθούν άμεσα τα κενά που υπάρχουν και σε αυτή την κλινική. Επίσης, δύο ιατροί ενδιαφέρθηκαν και για τη θέση στη Χειρουργική του Πύργου και ένας για την Αμαλιάδα.

Όσον αφορά τις προκηρύξεις για τις θέσεις Παθολόγων, αυτές απέβησαν ξανά άγονες.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds