Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Τι απαντά η Εθνική Τράπεζα για το υποκατάστημα Γαστούνης

ETHNIKIGASTOUNI

Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας για το υποκατάστημα της Γαστούνης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η τράπεζά μας δραστηριοποιείτο μέχρι πρότινος στον δήμο Πηνειού με πληθυσμό περίπου 21.300 κατοίκων μέσω του υποκαταστήματος της Γαστούνης. Σημειώνεται δε, ότι το τελευταίο απέχει από το υποκατάσταστημα Λεχαινών (του όμορου δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης) περίπου 11 χιλιόμετρα.

Περαιτέρω, για τις ανάγκες τραπεζικής εξυπηρέτησης των κατοίκων της περιοχής, η Εθνική Τράπεζα λειτουργεί στον δήμο Πηνειού, 3 ΑΤΜs, τα οποία φυσικά θα παραμείνουν στο εξής σε λειτουργία. Μέσω αυτών παρέχεται μεγάλο εύρος συναλλαγών που καλύπτει τον κύριο όγκο των συναλλακτικών αναγκών της πελατείας».

Αυτή είναι η απάντηση που μεταξύ άλλων, έδωσε η Εθνική Τράπεζα στον Υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη με αφορμή ερώτηση που είχε καταθέσει πριν λίγες μέρες στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης σχετιοκά με το κλείσιμο τπου προαναφερόμενου υποκαταστήματος.

Η ίδια Τράπεζα υποστηρίζει ότι 9 στις 10 συναλλαγές πραγματοποιούνται από την πελατεία της μέσω ηλεκτρονικών δικτύων χωρίς την ανάγκη επίσκεψης στα Ταμεία και προσθέτει πως διευρύνονται διαρκώς οι δυνατότητες απομακρυσμένης εξυπηρέτησης των ιδιωτών.

Σημειώνει τέλος στην απάντησή της ότι, ενισχύοντας την τοπική επιχειρηματικότητα, παρέχει ένα ταχέως αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων λιανικής μέσω της υπηρεσίας «i-bankpayspot» από τα οποία δύναται να εξυπηρετηθούν ακόμα και συναλλασσόμενοι που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα ηλεκτρονικά μέσα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds