Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Την τέταρτη θέση κατέλαβε το κόμμα της Ελληνικής Λύσης στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

elliniki lush

Την τέταρτη θέση με ποσοστό 9,30% κατέλαβε το κόμμα της Ελληνικής Λύσης στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Το ποσοστό της Ελληνικής Λύσης υπερδιπλασιάστηκε σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές του 2019 με ποσοστό 4,18%.
Αυτό οφείλεται στούς Έλληνες πολίτες οι οποίοι αναγνώρισαν το έργο της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου και αντέδρασαν στους χειρισμούς της Ελληνικής κυβέρνησης απο τη μιά καθώς επίσης και στους χειρισμούς των ευρωπαικών κυβερνήσεων απο την άλλη. Η ακρίβεια, η αισχροκέρδεια, η αύξηση των καυσίμων, του ρεύματος, η αλαζονεία, η λαθρμετανάστεύση, η εγκληματικότητα, τα εμβόλια, ο κωρονοιός, ο Νόμος για τα ομόφυλλα ζευγάρια,οι πυρκαιές,τα ψέμματα των κυβερνόντων, και γενικά οι λάθος χειρισμοί έθιξαν την προσωπικότητα των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι τιμώρησαν όπως έπρεπε την κύβέρνηση και τα δεκανίκια κόμματα με την δήθεν αντιπολιτευόμενη τακτική τους.
Η επόμενη μέρα βρίσκει την Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελλόπουλο έτοιμο να διεκδικήσει τα ηνία της Χώρας μας μαζί με τους Έλληνες πολίτες. Συγχαρητήρια στους νέους ευρωβουλευτές καλή θητεία.
Ευχαριστούμε τους Έλληνες πολίτες.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds