Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι προγραμματισμένο να απαντήσει στην Ολομέλεια της Βουλής σε επίκαιρη ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη για τη στεγαστική κρίση, στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού»

ripes iliakanea

Χαίρετε, να ξεκινήσω λέγοντας πως σήμερα στις 10:30 ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι προγραμματισμένο να απαντήσει στην Ολομέλεια της Βουλής σε επίκαιρη ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη για τη στεγαστική κρίση, στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού». Ο πρωθυπουργός θα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην Golden Visa και το Airbnb, αλλά και στα στεγαστικά προγράμματα που τρέχουν, όπως το “ανακαινίζω-νοικιάζω”, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο Πρωθυπουργός θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και αναμένεται να τοποθετηθεί και για το θέμα των καταγγελιών περί του κράτους δικαίου και του ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Σκληρό ροκ» Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη

-Οι πηγές μου λένε ότι ο Μητσοτάκης αναμένεται να παίξει “σκληρό ροκ” απέναντι στον Ανδρουλάκη, τον οποίο θεωρεί ως έναν εκ των βασικών ενορχηστρωτών αυτής της εξέλιξης. Αυτό που μαθαίνω είναι ότι προτίθεται να επισημάνει ιδιαίτερα ότι Έλληνες ευρωβουλευτές με την ψήφο τους εξουσιοδότησαν το Ευρωκοινοβούλιο να καλεί την Κομισιόν να περιστείλει ακόμα και ευρωπαϊκά κεφάλαια προς τη χώρα μας, αν διαπιστώνεται «έκπτωση» από τις ευρωπαϊκές αξίες.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

happyday0324

This will close in 20 seconds