Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΑΡΔΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

FB IMG 1713442053916

Μία διαφορετική υποδοχή επεφύλασσε το Δημοτικό Σχολείο Βάρδας στην Ολυμπιακή Φλόγα κατά τη διέλευσή της από την Ανδραβίδα.

instagram

Συγκεκριμένα, η Χορωδία του Σχολείου που απαρτίζεται κυρίως από μαθητές της Τρίτης και της Τετάρτης τάξης, με τη συνοδεία στο πιάνο από την  υπεύθυνη εκπαιδευτικό της μουσικής, κα Λένα Σουρμελή, συνόδευσαν μελωδικά το πέρασμα του λαμπαδηδρόμου ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ειρήνη» του συνθέτη Αλέκου Ξένου σε ποίηση του Χάρη Σακελλαρίου, ταιριαστό και συγκινητικό τόσο ως ποίημα, όσο και σαν ερμηνεία από τις παιδικές φωνές.

Στη συνέχεια αποδόθηκε το τραγούδι «Πόθος Αρχαίας Ολυμπίας» του  Γιώργου  Γκιντζίρη σε ποίηση του Ηλείου κ. Διονύσιου Γεωργακόπουλου που μας έκανε την τιμή να παρακολουθήσει την εμφάνισή μας.

Την εμφάνιση της χορωδίας συνόδευσε η Διευθύντρια του Σχολείου κα. Ελένη Γκαραγκούνη καθώς και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Βάρδας την προηγούμενη ημέρα παρακολούθησε την πρόβα της αφής της Ολυμπιακής φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία και με την εμφάνισή της στην Ανδραβίδα ολοκλήρωσε έναν κύκλο μαθημάτων που αφορούσαν τα Ολυμπιακά Ιδεώδη, την εκεχειρία, και  την ειρήνη.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds