Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Το Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ήλιδας φιλοξένησε εφέτος την κοπή πίτας του Συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού»

428362278 777377034420495 786160634873387761 n

Συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Οργανισμού ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος

Δίπλα στους εθελοντές και τις εθελόντριες που δραστηριοποιούνται στο «Χαμόγελο του Παιδιού», αλλά και στους εργαζόμενους που συμβάλλουν στην καθημερινότητα των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του συλλόγου στο Νομό Ηλείας, βρέθηκε σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια του «Χαμόγελου».

Μάλιστα, στην φετινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Οργανισμού, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην πόλη της Αμαλιάδας, παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κώστα Γιαννόπουλου.

Η όμορφη εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρου του Δήμου Ήλιδας, έπειτα από την άμεση αποδοχή της πρότασης των ανθρώπων του Οργανισμού, προς το Δήμαρχο κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωση παρουσιάστηκε ο απολογισμός του έργου του Συλλόγου στην Ηλείας, οι υπηρεσίες και δράσεις που έχουν προσφερθεί δωρεάν για τα παιδιά, που δε θα μπορούσαν να υλοποιηθούν χωρίς την πολύτιμη συνεισφορά όλων αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι αφιέρωσαν λιγότερο ή περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο τους για να στηρίξουν τα παιδιά του «Χαμόγελου».

Λίγο πριν την εκδήλωση, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος υποδέχτηκε τον κύριο Γιαννόπουλο στο γραφείο του μαζί με μέλη της δημοτικής του αρχής, με τους δύο άνδρες να εκδηλώνουν την κοινή τους πρόθεση για άμεση συνεργασία σε πολλούς τομείς, ανάμεσα στο Δήμο Ήλιδας και το Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Μάλιστα, η κοινή του πεποίθηση αναμένεται το επόμενο διάστημα να επισφραγιστεί και με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ήλιδας, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του:

«Σήμερα το “Χαμόγελο” έχει μεγαλώσει, μεγαλώνοντας και οι ανάγκες του. Για το λόγο αυτό οφείλουμε όλοι να το στηρίζουμε και να βρισκόμαστε μόνιμα στο πλευρό του. Όχι μόνο στις εκδηλώσεις χαράς όπως η σημερινή, αλλά κυρίως στην καθημερινότητά του, όπου εκεί βρίσκονται οι δυσκολίες. Πλέον, το “Χαμόγελο του Παιδιού” έχει να διαχειριστεί σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα όπως αυτό της κακοποίησης και του εκφοβισμού παιδιών από συνομηλίκους τους, ή της συστηματικής κακοποίησης παιδιών από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Εκεί πρέπει να ρίξουμε το βάρος και κυρίως στα μέτρα πρόληψης, προκειμένου να μην χρειαστεί να φτάσουμε στην καταστολή. Χρειάζεται η συμβολή όλων μας, με στοχευμένες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των ίδιων των παιδιών, των γονέων τους, των εκπαιδευτικών και γενικότερα της κοινωνίας».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds