Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Βάρδα: Διήμερο δράσεων κατά της έμφυλης βίας

POLITISTIKOS SYLLOGOS BARDAS 768x1033Βάρδα Διήμερο δράσεων κατά της έμφυλης βίας

Διήμερο εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Βάρδας Σαββατοκύριακο, στο πρώην δημαρχείο Βάρδας. To Σάββατο στις 4 το μεσημέρι θα υλοποιηθεί θεατρικό εργαστήρι για παιδιά δημοτικού με την Ρούλα Μουζάκη και θα ακολουθήσει στις 5.30 το απόγευμα διαδραστικό εργαστήριο για παιδιά δημοτικού με την Αναστασία Θανασούλα. Η εκδήλωση του Σαββάτου θα κλείσει με προβολή της ταινίας «She Said» στις 7.30 το απόγευμα.

Την Κυριακή η διοργάνωση περιλαμβάνει στις 6.30 το απόγευμα ομιλία για την έμφυλη βία με ομιλήτριες την εκπαιδευτικό Βάσω Σωτηροπούλου και την Κοινωνική Λειτουργό Διονυσία Κυριακίδη ενώ θα υπάρξει διαδικτυακή σύνδεση με την Αλεξάνδρα Μάκου, την μητέρα της Γαρυφαλιάς (θύμα έμφυλης βίας). Η εκδήλωση θα κλείσει από την χορωδία του Γυμνασίου Βάρδας.

POLITISTIKOS SYLLOGOS BARDAS 768x1033Βάρδα Διήμερο δράσεων κατά της έμφυλης βίας

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds