Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

soly antono rqd
topintzis plaiso
anthoulis 2x5 new 1

«Βούλιαξαν» οι παραλίες της Ηλείας – Αδιαχώρητο από λουόμενους σε όλο το παραλιακό μέτωπο

spianzta paralia

Με σύμμαχο τον καλοκαιρινό καιρό και τη θερμοκρασία να ξεπερνά τους 30 βαθμούς Κελσίου, οι παραλίες της Ηλείας γέμισαν από κόσμο το Σαββατοκύριακο, θυμίζοντας εικόνες καρδιάς του καλοκαιριού.

Από το Κατάκολο, τον Άγιο Ανδρέα και την Σκαφιδιά μέχρι το Λεβεντοχώρι, την Κουρούτα, τη Γλύφα και τη Ζαχάρω, χιλιάδες κάτοικοι και επισκέπτες κατέκλυσαν τις ακτές του νομού αναζητώντας δροσιά και στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα.

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση στις δημοφιλείς παραλίες της περιοχής, με τις οργανωμένες πλαζ, τα beach bars και τα παραθαλάσσια καταστήματα να καταγράφουν υψηλή επισκεψιμότητα από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα.

Η πρώτη μεγάλη «γεύση» του καλοκαιριού έδειξε πως η Ηλεία παραμένει ένας από τους αγαπημένους προορισμούς για μικρές αποδράσεις και ημερήσια μπάνια, με τις παραλίες του νομού να προσφέρουν μοναδικές επιλογές για κάθε επισκέπτη.

🌊☀️ Η εικόνα ήταν κοινή σχεδόν παντού: γεμάτες ακτές, χαμόγελα, ομπρέλες και πολύς κόσμος να απολαμβάνει τη θάλασσα στις πανέμορφες παραλίες της Ηλείας.

paralia kantines

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos