Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ξεκίνησαν από το Στρέφι τα έργα ύδρευσης 2,2 εκατ. ευρώ του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας

eroly

Από την Κοινότητα Στρεφίου ξεκίνησαν τα έργα αντικατάστασης και επέκτασης του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», προϋπολογισμού 2,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Τις εργασίες επιβλέπει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας κ. Νίκος Μαρούντας, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Τα έργα αφορούν την κατασκευή ενός νέου δικτύου αγωγών συνολικού μήκους 41 χιλιομέτρων περίπου για τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, που θα αντικαταστήσει πεπαλαιωμένους αγωγούς και αγωγούς αμιάντου.

Με αυτό το τεράστιο έργο αφήνουμε ένα θετικό αποτύπωμα στον Δήμο μας και εξασφαλίζουμε ποιότητα ζωής αλλά και υγιεινούς όρους χρήσης του πιο πολύτιμου αγαθού για τον άνθρωπο. Για την Κοινότητα Στρεφίου προβλέπεται αντικατάσταση δικτύου συνολικού μήκους 2.464 μέτρων.

Επιπρόσθετα, επί του κεντρικού δρόμου στο Άνω Στρέφι, πριν την έναρξη των εργασιών διαπιστώθηκε ότι λειτουργεί παλιός αμιαντοσωλήνας και για τον λόγο αυτό έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες για άμεση αντικατάστασή του με νέες σωληνώσεις μήκους 1.500 μέτρων περίπου, που δεν είχε προβλεφθεί στη μελέτη του συγκεκριμένου έργου. Οι εργασίες εξελίσσονται με ικανοποιητικό ρυθμό και ευελπιστούμε, με την βοήθεια του καιρού, να έχουμε και ανάλογη συνέχεια».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos