Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Υπερέβη τις προσδοκίες η ανταπόκριση των πολιτών στη συναυλία τωνPassepartout στον Πύργο,

Screenshot 2024 06 10 184549
Screenshot 2024 06 10 184607

-Υπερέβη τις προσδοκίες η ανταπόκριση των πολιτών στη συναυλία τωνPassepartout στον Πύργο, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Μια παρέα όλη η πλατεία!

-Στόχος το πολυδιάστατο αποτύπωμα κάθε εκδήλωσης, τόνισε ο αντιπερ/ρχηςΠολιτισμού, Παναγιώτης Μπράμος

Screenshot 2024 06 10 184549

Σε μουσική γιορτή με μαζική συμμετοχή μετατράπηκεη συναυλία του τοπικούσυγκροτήματος Passepartout τοβράδυτηςπερασμένηςΠαρασκευήςστηνκεντρικήπλατεία τουΠύργου,τηνοποίαδιοργάνωσεη ΠεριφέρειαΔυτικήςΕλλάδαςστοπλαίσιο του φετινού προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Η ανταπόκριση των πολιτών στην εκδήλωση υπερέβη κάθε προσδοκία, αφού γέμισεκάθεγωνιάτηςπλατείας,δημιουργώνταςμιααπέραντηπαρέαπουαπόλαυσετιςνότες της επιτυχημένης μπάντας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι, τόσο κάτοικοι του Πύργου αλλά καιεπισκέπτες, οι οποίοι χόρεψαν και τραγούδησαν για αρκετές ώρες,απολαμβάνοντας την εκδήλωση, και αποθέωσαν με θερμό και παρατεταμένοχειροκρότημα τουςκαλλιτέχνες του συγκροτήματος, οι οποίοιέγιναν ένα με τοκοινό. Όλοι μαζί απόλαυσαν ένα μοναδικό καλλιτεχνικό ταξίδι που ψυχαγώγησε τονκόσμο, ζωντάνεψε την πόλη και τόνωσε την τοπική οικονομία.ΌαντιπεριφερειάρχηςΠολιτισμούτηςΠεριφέρειαςΔυτικήςΕλλάδαςκαιβασικόςσυντελεστής της επιτυχημένης πρωτοβουλίας, Παναγιώτης Μπράμος, εξέφρασε τηνικανοποίησητου για τηνανταπόκριση τωνπολιτών της Ηλείας στην εκδήλωση,τονίζοντας πως ο θεσμός της Περιφέρειας έχει ψηλά στην ιεράρχηση τωνπροτεραιοτήτωντονπολιτισμόκαιτηνυλοποίησηδράσεωνπουσυνδυάζουνάρτιοαισθητικό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα αποτελούν κινητήριο μοχλό ανάπτυξης. «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που οι συμπολίτες μας “αγκάλιασαν” τηνεκδήλωση και συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιασμό σε αυτήν. Στόχος τηςΠεριφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι να προσφέρει στο κοινό εκδηλώσεις πουσυνδυάζουν ποιότητα, τοπικότητα και ταυτόχρονα έχουν άμεση συμβολή στηνοικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμακαι με την ίδια θέληση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προκειμένου νααναδείξουμεκάθεπτυχήτουμοναδικούπολιτιστικούαποθέματοςτηςΌλυμπιακήςΓης», τόνισε.Σημ.: Επισυνάπτονται οι σχετικές φωτογραφίες

Screenshot 2024 06 10 184531
Screenshot 2024 06 10 184506

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds