Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

¨Εφυγε¨ σε ηλικία 110 ετών η μεγαλύτερη γυναίκα της Ηλείας

gerontissa giagia syntaxiouxos

Έφυγε από την ζωή η μεγαλύτερη γυναίκα σε ηλικία στην Ηλεία, στα110 χρόνια της, και μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Η Παναγιώτα Αποστολοπούλου, ήταν μια ζωντανή πηγή ιστορίας αφού έζησε για πάνω από ένα αιώνα και μάλιστα μέσα στις πιο κρίσιμες στιγμές της Ελληνικής ιστορίας.

Όμως ταυτόχρονα ήταν και μια γυναίκα που πέρασε πολλές δυσκολίες μέσα σε σκληρά χρόνια αλλά κατάφερε να σταθεί δίπλα στην οικογένειά της. Γεννήθηκε το 1913 στο Τραγανό Ηλείας, εκεί παντρεύτηκε και έκανε δύο παιδιά. Σε νεαρή ηλικία έμεινε χήρα και μεγάλωσε μόνη τα παιδιά της. Με τα χρόνια, απέκτησε έξι εγγόνια αργότερα δώδεκα δισέγγονα και έφτασε να δει και τα επτά τρισέγγονά της, κάτι που άλλος άνθρωπος δεν έχει την τύχη να δει.  Έμεινε για πάντα στο Τραγανό στο σπίτι της και ήταν μια προσωπικότητα που είχε γνωστή σε όλη την Ηλεία για τα χρόνια που της χάρισε η ζωή.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds