Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

1ο Γυμνάσιο Πύργου: Εκπαιδευτική ενημέρωση στο σχολείο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου 

enimerosi 4

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου πραγματοποίησε μια επιτυχημένη εκπαιδευτική ενημέρωση στο 1ο Γυμνάσιο Πύργου με θέμα την αντιμετώπιση εστιών φωτιάς – πυρκαγιάς και την σωστή χρήση πυροσβεστήρων. Η ενημέρωση διεξήχθη από τον αξιωματικό κ. Δημήτριο Τσιπογιάννη, ο οποίος με την εμπειρία του και την τεχνογνωσία του κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον και την προσοχή των μαθητών. Αρχικά έγινε παρουσίαση με τη χρήση Power point και στη συνέχεια συζήτηση με τους μαθητές.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στο χώρο του σχολείου τοποθετήθηκε ένα πυροσβεστικό όχημα, όπου οι πυροσβέστες επέδειξαν στους μαθητές τα μέσα και τους τρόπους πυρόσβεσης των πυρκαγιών. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τον εξοπλισμό και τις διαδικασίες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση μιας πυρκαγιάς, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν πρακτικές συμβουλές από τους ειδικούς.

image 43 8

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου με το εκπαιδευτικό της έργο συμβάλει αποτελεσματικά στην  προσπάθεια για την ενίσχυση της εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση των κινδύνων πυρκαγιάς.

Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Πύργου, κ. Άγγελος Λαμπρόπουλος, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου για την εξαιρετική εκπαιδευτική ενημέρωση που προσέφερε στους μαθητές του σχολείου. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί σημαντικό βήμα για την προστασία και την ασφάλεια του σχολικού μας περιβάλλοντος και των κοινοτήτων μας γενικότερα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds