Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Ακόμη μια Αγροτική Ιατρός προστέθηκε στο δυναμικό της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων

lyvu

Ακόμη μία Αγροτικό Ιατρό απέκτησε η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων η οποία και θα προστεθεί στο ιατρικό της δυναμικό για την εξυπηρέτηση της ευρύτερης περιοχής της νότιας Ηλείας.

Η αν. Διοικήτρια της ΝΜ Κρεστένων Αριστέα Παπαδοπούλου εξέφρασε την χαρά της και καλωσόρισε τη νέα ιατρό, με ευχές για καλή επιτυχία στο έργο της. «Σήμερα έχουμε την χαρά και τιμή να ανακοινώνουμε ότι η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων έχει αποκτήσει ακόμη μία Αγροτικό Ιατρό την κ. Κωνσταντίνα-Ιωάννα Μιχαήλ και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί κατάγεται από την Αμαλιάδα.

Άλλη μία Αγροτική Ιατρός που επέλεξε να προσφέρει τις Ιατρικές Υπηρεσίες στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Ηλεία. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το πολύτιμο αγαθό της υγείας με αξιοπρέπεια και άψογο επαγγελματισμό σε όλους τους πολίτες της Νότιας Ηλείας και όχι μόνο», έγραψε η αν. Διοικήτρια της ΝΜ Κρεστένων Αριστέα Παπαδοπούλου .

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

happyday0324

This will close in 20 seconds