Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Η σημασία του έργου των υπαλλήλων σε δύσκολους καιρούς στο Νοσοκομείο Πύργου

PITA NOSOKOMEIO 1 768x576

Με ευχές για την στήριξη και την ενίσχυση του Νοσοκομείου Πύργου πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του Γ.Ν. Ηλείας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου, με την παρουσία ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και μελών της διοίκησης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Γεωργίου στο σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας, τόσο σε εθνικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο, τονίζοντας πως «ιδιωτικοποιούν τις υπηρεσίες υγείας και τα νοσοκομεία της χώρας βάζοντας τον ιδιώτη από την πίσω πόρτα.

Από τη δική του πλευρά ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείο Ηλείας Σπύρος Πολίτης αναφέρθηκε στις δικές του ενέργειες προκειμένου να διατηρηθούν οι συμβασιούχοι στο νοσοκομείο και εξέφρασε τη διαφωνία του στην είσοδο ιδιωτών στα νοσοκομεία για διάφορες υπηρεσίες, προσθέτοντας πως η μεταφορά του έργου σε εταιρίες δεν έχει όφελος ούτε αποδοτικό, ούτε οικονομικό. Παράλληλα, υπογράμμισε πως το σύνολο των εργαζομένων κατάφεραν να κρατήσουν το νοσοκομείο σε μια κατάσταση που αποτελεί πρότυπο σε δύσκολους καιρούς.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds