Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

«Μπαίνει  θεμέλιος λίθος…» – Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ

IMG 9865

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ

«Μπαίνει  θεμέλιος λίθος…»

Στην εκδήλωση για την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Πάτρας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, συμμετείχε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, το πρωί της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολακόπουλο,πρόκειται για μία ξεχωριστή ημέρα για το Νομό Ηλείας, αλλά και γιαμία ημέρα δικαίωσης για την Αρχαία Ολυμπία, καθώς δημιουργούνται πλέον όλες οι προϋποθέσεις, ώστε να μετατραπεί ολόκληρη η περιοχή σε πραγματική εστία Παιδείας και Πολιτισμού.Ο τόπος αποκτά πανεπιστημιακή σχολή, κάτι που θα συμβάλει άμεσα στην κατεύθυνση της οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης της Ηλείας.

«Σήμερα κάνουμε ένα μεγάλο και ιστορικό βήμα, καθώς μπαίνει ο θεμέλιος λίθος για την ίδρυση Πανεπιστημιακής Σχολής στο Νομό Ηλείας. Έναν τόπο που έχει ήδη ένα μεγάλο πολιτιστικό και αξιακό αποτύπωμα, ένα όνομα Παγκόσμιο, κάτι μοναδικό, το οποίο όλοι νιώθουμε μέχρι σήμερα ότι δεν το είχαμε αξιοποιήσει όπως έπρεπε. Μεγάλα έργα, όπως αυτό που υπογράφεται σήμερα, αποτελούν προϊόν άρτιας συνεργασίας όλων των συμμετεχόντων μερών. Πρέπει να συνεχίσουμε με αγαστή συνεργασία για να το υλοποιήσουμε και στην πράξη.  Όπως υπήρξα στο παρελθόν αρωγός σε όλες τις προσπάθειες για να φτάσουμε στη σημερινή μέρα, έτσι και θα συνεχίσω, για να οδηγήσουμε τον Νομό μας ακόμη πιο ψηλά»ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Νικολακόπουλος. 

421126185 593980946227701 855733720920992010 n
D4PP 0467

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds