Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δωρεάν μέτρησης οστικής πυκνότητας, θα πραγματοποιήσει από 15 έως 21 Μαΐου 2024 ο Δήμος Ήλιδας

DRASH OSTIKH PYKNOTHTA 738x1024 1

Δωρεάν πρόγραμμα μέτρησης οστικής πυκνότητας από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ήλιδας, από Τετάρτη 15 Μαΐου έως Τρίτη 21 Μαΐου

instagram

Στη νέα δράση που θα πραγματοποιηθεί στο Πολύχωρο Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας, θα συνδράμουν το σύνολο των Κοινωνικών και Προνοιακών Υπηρεσιών του Δήμου Ήλιδας, μεταξύ των οποίων το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα ΡΟΜΑ και το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια ακόμα ξεχωριστή δράση, αυτή τη φορά δωρεάν μέτρησης οστικής πυκνότητας, θα πραγματοποιήσει από 15 έως 21 Μαΐου 2024 ο Δήμος Ήλιδας, μέσω του ΚΕΠ Υγείας που διαθέτει, στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης και προαγωγής υγείας και σε αγαστή συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.

Στη νέα δράση που θα πραγματοποιηθεί στο Πολύχωρο Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας, θα συνδράμουν το σύνολο των Κοινωνικών και Προνοιακών Υπηρεσιών του Δήμου Ήλιδας, μεταξύ των οποίων το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα ΡΟΜΑ και το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες άνω των 45 με 50 ετών και περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ μέτρηση οστικής πυκνότητας, με υπερηχογράφημα πτέρνας.

Πιο συγκεκριμένα οι κατηγορίες που μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην συγκεκριμένη εξέταση, είναι:

– Γυναίκες που έχουν μπει στην εμμηνόπαυση

– Γυναίκες μικρότερης ηλικίας, εφόσον έχουν κάνει ολική υστερεκτομή

– Γυναίκες που κάνουν χρόνια χρήση κορτιζόνης

– Γυναίκες με προβλήματα Θυρεοειδούς Αδένα

– Γυναίκες με βεβαρυμμένο οικογενειακό ιστορικό οστεοπόρωσης

Βασικός στόχος του ΚΕΠ Υγείας είναι η ενημέρωση όλων των πολιτών και η διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων για 11 κύρια νοσήματα, προτεινόμενα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, για τα οποία έχει αποδειχθεί με μελέτες ότι, η έγκαιρη προληπτική παρέμβαση και ανίχνευση τυχόν συμπτωμάτων, κρίνεται αποτελεσματική και μπορεί να σώσει ζωές.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους, καλώντας στα τηλέφωνα των κοινωνικών υπηρεσιών: 2622022534 και 2622024187 εσωτ.:8, με ώρες επικοινωνίας 9:00 – 14:00 μ.μ..

Απαραίτητη προϋπόθεση η εγγραφή στο λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας, μέσω του επίσημου ιστότοπου www.kepygeias.org. Σε περίπτωση αδυναμίας πρόσβασης στο διαδίκτυο, η εγγραφή δύναται να γίνει την ημέρα της δράσης από τον υπάλληλο του ΚΕΠ Υγείας.

DRASH OSTIKH PYKNOTHTA 738x1024 1

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds