Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Έγινε η ταυτοποίηση και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τον Άντζελο Αβντίου

ambulance asthenoforo

Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση του Άντζελο Αβντίου. Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε στις 25/11/2023 στην περιοχή της Διασποράς στην Κυλλήνη.

Σήμερα, 20/12/2023, το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε ότι έγινε η ταυτοποίηση και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τον Άντζελο Αβντίου, ενώ τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις Αρμόδιες Αρχές.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Άντζελο Αβντίου, 29 ετών, εξαφανίστηκε στις 29/10/2023 από την περιοχή του Βαρθολομιού Ηλείας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Άντζελο Αβντίου στις 31/10/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Άντζελο Αβντίου που έχασε άδικα έναν δικό της άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Πηγή: makthes.gr

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds