Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας

Την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Συνεδριακό Κέντρο ΣΠΑΠ της Ολυμπίας.

Η   Προϊσταμένη της Εφ. Α. Ηλείας κα Ερωφίλη Κόλλια, υποδέχθηκε το προσωπικό και έκοψε την πίτα ευχόμενη το έτος 2024 να κυλήσει χωρίς μεγάλα προβλήματα και να είναι μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά για την Υπηρεσία και τον κάθε υπάλληλο ξεχωριστά.

Το έθιμο της πίτας προσφέρει την ευκαιρία στους εργαζομένους που απασχολούνται σε χώρους ευθύνης της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας σε όλη την Ηλεία, από το Κάστρο Χλεμούτσι και την Ήλιδα στα βόρεια του νομού ως το Ναό Επικούριου Απόλλωνα στα νότια, να συναντηθούν, να ανταλλάξουν ευχές και να ενισχύσουν τις συναδελφικές τους σχέσεις και τη συνεργασία τους.

Η Εφ. Α. Ηλείας εκφράζει τις ευχαριστίες της στον επιχείρηματία κ. Βασιλόπουλο Τρ. για την προσφορά χαρτικών για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds