Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Φαντασμαγορική τελετή έναρξης του 5ου καρναβαλιού δήμου Πηνειού

KARNAVALI PHNEIOS 4 768x355

Μουσικές και χρώματα για το Καρναβάλι Βαρθολομιού

Με μία πανδαισία μουσικής και χρωμάτων υποδέχθηκαν οι διοργανωτές μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη, στην καρδιά του Βαρθολομιού, προκειμένου να παρακολουθήσουν την φαντασμαγορική τελετή έναρξης του 5ου καρναβαλιού.

Οι παρουσιαστές της βραδιάς, Ιωάννα Καπετανάκη και Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος παρουσίασαν τα γκρουπ που πρόκειται να συμμετάσχουν στη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση της πόλης ενώ παράλληλα ανακοίνωσαν τους παρουσιαστές του φετινού καρναβαλιού.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο δήμαρχος Πηνειού, Αλέξης Καστρινός παραλαμβάνοντας το λάβαρο του 5ου Καρναβαλιού Βαρθολομιού στάθηκε ιδιαίτερα αφενός στην αγαστή συνεργασία με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο της πόλης αφετέρου στην τεράστια ανταπόκριση και συμμετοχή του κοινού.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, Διονύσιος Κορπετίνος, ευχήθηκε το κοινό να αγκαλιάσει και φέτος αυτή την προσπάθεια.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds