Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Γ.Ν. ΗΛΕΙΑΣ – Πύργος – Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Ενδονοσοκομειακές Λοιμώξεις, Παρόν και Μέλλον»

κγηκ

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Ενδονοσοκομειακές Λοιμώξεις, Παρόν και Μέλλον» από το Γ.Ν. ΗΛΕΙΑΣ (Πύργου)

Το Γ.Ν. Ηλείας, Ν.Μ. Πύργου διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Ενδονοσοκομειακές Λοιμώξεις, Παρόν και Μέλλον», η οποία θα διεξαχθεί στις 18 Νοεμβρίου 2023 στις 09:00 πμ στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο Ηλείας.

Η διασπορά των πολυανθεκτικών μικροοργανισμών σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας αποτελούν σοβαρό πρόβλημα δημόσιας υγείας σε διεθνές επίπεδο με σημαντικές επιπτώσεις τόσο για τους ασθενείς όσο και για τη λειτουργία του υγειονομικού συστήματος.

Σκοπός της ημερίδας, είναι η ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις στον τομέα ελέγχου και πρόληψης των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

Κεντρικοί ομιλητές της ημερίδας θα είναι δυο διακεκριμένοι επιστήμονες με ευρύ και διεθνώς αναγνωρισμένο έργο σε σχέση με τη θεματική της ημερίδας, ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και Δ/ντης της Παθολογικής Λοιμωξιολογικής κλινικής του Metropolitan General κος Γώγος Χαράλαμπος και η κα Λαγκαδινού Μαρία, Επίκουρη Καθηγήτρια Παθολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Πατρών.

Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση αποτελεί σημαντικό εργαλείο της βελτίωσης της ποιότητας της παρεχόμενης φροντίδας και η διεξαγωγή της ημερίδας του νοσοκομείου μας είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Σας καλούμε να συμμετάσχετε, να μοιραστείτε τις γνώσεις και την εμπειρία σας και να συμβάλλετε στην επιτυχία της.

κγηκ

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds