Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Γεύση…Ηλείας στο Χριστουγεννιάτικο Γεύμα της Πρεσβείας του Παναμά

bdsbdfgs

Οινική γεύση Ηλείας είχε το Χριστουγεννιάτικο Γεύμα με τις Γυναίκες Πρέσβεις στην Ελλάδα που παρέθεσε η Πρεσβεία και το Γενικό Προξενείο του Παναμά, καθώς κρασιά από τον νομό ήταν το δώρο της Βουλευτού Ηλείας, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ανταποκρινόμενη στην ευγενική πρόσκληση της Α.Ε κας. Julie Lymberopulos.

Σε αυτό το ξεχωριστό γεύμα στην οικία της κας. Lymberopulos , η κα. Αυγερινοπούλου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με Πρέσβεις γυναίκες στην Ελλάδα από το Μαυροβούνιο, τον Παναμά, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, την Αλβανία, την Βόρεια Μακεδονία, την Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, την Λετονία, την Εσθονία, την Χιλή, την Λιθουανία, την Νορβηγία, τον Καναδά, την Σλοβακία, την Σλοβενία, την Αυστρία, την Γαλλία, την Αυστραλία και την Νότια Αφρική και να συζητήσουν για την Παγκόσμια Διάσκεψη για τους Ωκεανούς, που θα φιλοξενήσει η χώρα μας τον Απρίλιο του 2024.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds