Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Σε 48ωρη απεργία βρίσκονται οι υγειονομικοί του ΕΣΥ και στην Ηλεία

nosokomeiopyrgou

Σε 48ωρη απεργία βρίσκονται οι υγειονομικοί του ΕΣΥ, ζητώντας αυξήσεις στους μισθούς, προκήρυξη των κενών θέσεων, μονιμοποίηση των συμβασιούχων καθώς και άλλα αιτήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΝΜ Πύργου με στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, με την δράση να καλύπτεται από την ΠΟΕΔΗΝ διεκδικώντας όπως τόνισε ο πρόεδρος Γιάννης Γεωργίου «ισχυρή δημοσία υγεία – πρόνοια – ΕΚΑΒ, Αυξήσεις στους μισθούς, Ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, Μονιμοποίηση συμβασιούχων, Αξιοπρέπεια στην περίθαλψη και στην εργασία, Όχι στην ιδιωτικοποίηση – εργολάβους».

Στην απεργία συμμετέχουν και οι γιατροί και σύμφωνα με την ΟΕΝΓΕ ζητούν «διπλασιασμό των μισθών και πληρωμένες εφημερίες, ειδική φορολόγηση, διπλασιασμό προσωπικού με ταυτόχρονη προκήρυξη του συνόλου των κενών οργανικών θέσεων ανά ειδικότητα». Ακόμη, μονιμοποίηση των συμβασιούχων, μεταξύ άλλων αιτημάτων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds