Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Με επιτυχία η 5η Ετήσια Εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση των Επαγγελματιών Φωτογράφων Ηλείας

fotaktis fotografoi ilias

Σύλλογος Επαγγελματιών Φωτογράφων Ηλείας «Φωτακτίς»«: Με επιτυχία η 5η Ετήσια Εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Φωτογράφων Ηλείας «Φωτακτίς», ανανέωσε την ισχυρή του παρουσία στα τεκταινόμενα τόσο του Φωτογραφικού Κλάδου του Πανελλαδικά αλλά και εντός ορίων του Νομού ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής «ΦΟΡΕΙΣ ΗΛΕΙΑΣ»,, μετά την χθεσινή επιτυχή διεξαγωγή της 5ης Ετήσιας Εκλογοαπολογιστικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες (15-5-2024) στον Πύργο, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου «ΕΡΜΗΣ».

Η αναμενόμενη προσέλευση του συνόλου των μελών και η ψηφοφορία που διεξήχθη υπό την επίβλεψη της Δικαστικού Αντιπροσώπου κας Βασιλικής Γοργόλη ανέδειξε τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ανανεώνοντας την θητεία του για άλλα 3 έτη (2024-2027).

fotaktis fotografoi ilias

Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο νυν Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος ΠαπαΙωάννου, ο οποίος έχει δείξει με το έργο του πως οι συνάδελφοί του μπορούν να τον εμπιστευτούν και να του αναθέσουν με την ανανέωση της ψήφου τους, να συνεχίσει να οδηγεί τον Σύλλογο σε ανοδική και δημιουργική πορεία. Πρώτο καθήκον του η κλήση των νέων μελών εντός μιας εβδομάδας για την σύσταση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Ε.Σ. Πύργου «ΕΡΜΗΣ» για την παραχώρηση της αίθουσας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΗΛΕΙΑΣ «ΦΩΤΑΚΤΙΣ»

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds