Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Μιχάλης Κατρίνης: ‘’Η Ηλεία αξίζει καλύτερα – Μήνυμα ανατροπής με ισχυρό ΠΑΣΟΚ’’

1 foto m

’Η Ηλεία αξίζει καλύτερα – Μήνυμα ανατροπής με ισχυρό ΠΑΣΟΚ’’

‘’Την Κυριακή, η Ηλεία θα στείλει το δικό της ηχηρό μήνυμα.

Μήνυμα αποδοκιμασίας σε αυτούς που υποβαθμίζουν την Ηλεία εδώ και πέντε χρόνια

Μήνυμα ανατροπής σε αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν να βάλουν το ΠΑΣΟΚ στη γωνία.

Μήνυμα ελπίδας για την επόμενη μέρα.

Γιατί η Ηλεία αξίζει καλύτερα.

Γιατί η Ελλάδα αξίζει καλύτερα.’’ τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης μιλώντας σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στο Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο, μαζί με την δυναμική Ηλεία υποψήφια ευρωβουλευτή Μαρινίκη Θεοδώρου.

‘’ Έκπληκτοι οι Έλληνες πολίτες πληροφορούνται για τα εκατομμύρια και τα ακίνητα του Πρωθυπουργού και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι οι ίδιοι πολίτες που στενάζουν από την ακρίβεια, που τα λεφτά τους τελειώνουν πολύ πριν το τέλος του μήνα.

Είναι οι ίδιοι πολίτες που βρίσκονται αντιμέτωποι μπροστά σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς για το σπίτι τους ή τη γη τους’’ τόνισε ο Μιχάλης Κατρίνης, επισημαίνοντας ότι κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση υπηρετούν το ίδιο σχέδιο που θέλει ένα πολιτικό σύστημα με αδιατάρακτη την αριθμητική κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας και με μια αξιωματική αντιπολίτευση αδύναμη , αναξιόπιστη.

Τόνισε ότι ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει την επόμενη μέρα τις πρωτοβουλίες που φοβάται ο κ.Μητσοτάκης.

Για  την ανασύνθεση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και  τη διαμόρφωση ενός νέου πλειοψηφικού, δημοκρατικού και κοινωνικού μετώπου, που θα αποτελέσει την πρώτη ύλη για τη διαμόρφωση μιας εναλλακτικής πρότασης διακυβέρνησης.

Ο Ηλείος βουλευτής άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση :

-για την αδιαφορία και την αναποτελεσματικότητα που δείχνει στην αντιμετώπιση της ακρίβειας

-για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η δημόσια υγεία με την διάλυση του ΕΣΥ, με την κατάσταση στην Ηλεία να μην έχει προηγούμενο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων και της διοίκησης

-για τη διαρκή υποχώρηση της Ελλάδας στο γεωπολιτικό τοπίο, που εκτός από την Τουρκία έφτασε να διασύρεται από την Αλβανία αλλά και από το κράτος των Σκοπίων.

– για το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγήσει τον αγροτικό κόσμο.

Ανέφερε ότι η Ηλεία έχει ένα λόγο παραπάνω να στείλει ένα ηχηρό, ένα ισχυρό μήνυμα αποδοκιμασίας σε όλους αυτούς που την υποβαθμίζουν συνειδητά και την οδηγούν στο περιθώριο, υπενθυμίζοντας ότι:

-Η  δημόσια υγεία στην Ηλεία βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων χρόνων .

-Ο νομός βγήκε έξω από το χάρτη της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

-Το Σχέδιο Ανασυγκρότησης της Ηλείας έμεινε στα λόγια και στις υποσχέσεις.

-Πέρα από τη δεκαετή καθυστέρηση του δρόμου Πάτρα-Πύργος , δεν έχει γίνει τίποτα για τους οδικούς άξονες «Πύργος- Τσακώνα», «Πύργος-Αρχαία Ολυμπία», την κάθετη σύνδεση της Αμαλιάδας με τη νέα εθνική οδό και τους οδικούς άξονες ‘’Αρχαία Ολυμπία-Βυτίνα’’ , καθώς και τη σύνδεση της επαρχίας Ολυμπίας με την Μεγαλόπολη

Έκανε ειδική αναφορά στον αποκλεισμό από το Ταμείο Ανάκαμψης σημαντικών αρδευτικών έργων σε όλη την Ηλεία που θα δημιουργούσαν συνθήκες ενίσχυσης της αγροτικής παραγωγής αλλά και στην  αδιαφορία και η αναλγησία που επιδεικνύει η κυβέρνηση απέναντι στους πυρόπληκτους της Ηλείας από τις πυρκαγιές του 2021 και του 2022.

‘’ Την Κυριακή η απάντηση θα πρέπει να είναι μία: Ως Εδώ.

Την Κυριακή πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την πορεία φθοράς και παρακμής.

Την Κυριακή πρέπει να αναδειχθεί από τις κάλπες ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ,  που θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη μέρα.’’ τόνισε κλείνοντας την ομιλία του μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα ο Μιχάλης Κατρίνης.

Στη ανοιχτή συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, μίλησε και η υποψήφια ευρωβουλευτής, καταγόμενη από την Ηλεία, κ.Μαρινίκη Θεοδώρου, αναλύοντας τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, τα προτάγματα των εκλογών σε Ελλάδα και Ευρώπη και καλώντας τους πολίτες εκτός από το ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας της κυβέρνησης , να δώσουν ηχηρό ‘’παρών’’ στην κάλπη ενισχύοντας το ΠΑΣΟΚ.

episim
telfoto
lolosf
foto mk1
447530924 831781462138910 9220453828484564347 n
marin
mkfotok
foto 2
foto ko
1 foto m

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos