Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Μιχάλης Κατρινης: ” Να αποσυρθεί η έκφραση “πασαρέλα υποψηφίων “. Είναι προσβλητική για το ΠΑΣΟΚ “

katrinis mixalis

Στην υποψηφιότητα του για την ανάδειξη νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε ο Μιχάλης Κατρίνης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

” Δεν συμβιβάζομαι με ένα κόμμα του 13 και του 15 τοις εκατό που θα έχει σαν στόχο τη δεύτερη ή την τρίτη θέση.” τόνισε ο κ.Κατρίνης.

Εξέφρασε τη διαφωνία του με τη φράση ” πασαρέλα υποψηφίων “, ζητώντας να ανακληθεί αφού συνιστά προσβολή για το ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη του αλλά και για μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία.

Σε ερώτηση για το αν φοβάται για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κατρίνης έδωσε την ακόλουθη απάντηση:

” Δεν φοβάμαι για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ, αυτό που φοβάμαι είναι να  συνηθίσουμε στην ιδέα και στην εικόνα ενός μικρομεσαίου κόμματος που δεν είναι κόμμα εξουσίας.

Φοβάμαι το ενδεχόμενο να προσπεράσουμε το μείζον ζήτημα της αποχής της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών που είναι το πιο ηχηρό μήνυμα.

Επισήμανε ότι επιλογή του είναι να μιλάει με προτάσεις που θα αποτελούν ένα ολοκληρωμένο πολιτικό σχέδιο για μια σειρά από ζητήματα, όπως:

-Η περιφερειακή ανάπτυξη και το ζωντάνεμα της υπαίθρου.

-Η στήριξη των νέων ανθρώπων που θέλουν να κάνουν οικογένεια και η απόλυτη προτεραιότητα στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος.

-Η αλλαγή του μοντέλου ανάπτυξης που πρέπει να αφορά τους πολλούς και όχι τους λίγους 

-Ο έλεγχος τραπεζών και funds που λειτουργούν ανεξέλεγκτα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds