Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ν. Κοροβέσης: Προτεραιότητα στην Πολιτική Προστασία

Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ν. ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ, ΑΡΧΙΠΥΡΑΡΧΟ, ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΟΥΛΚΟΥΒΙΝΗ

Ν. Κοροβέσης: Προτεραιότητα στην Πολιτική Προστασία

Η συνεργασία για την προστασία των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος από τα ακραία καιρικά φαινόμενα ήταν το αντικείμενο της πρώτης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Νίκο Κοροβέση και τον νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας, Αρχιπύραρχο, Περικλή Κουλκουβίνη.

Στην συζήτηση, που έγινε στο γραφείο του κ. Κοροβέση στον Πύργο, παρουσία του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, Γιώργου Κωνσταντακόπουλου και του  Προϊσταμένου της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ηλείας Κώστα Μπαλκάμου, αναλύθηκαν θέματα που σχετίζονται με τον συντονισμό των Πυροσβεστικών δυνάμεων του νομού και της Πολιτικής Προστασίας, με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας να δεσμεύεται προς τον κ. Κουλκουβίνη πως όλα τα διαθέσιμα μέσα του Τμήματος θα βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στην διάθεση της Πυροσβεστικής για την αντιμετώπιση περιστατικών πυρκαγιάς ή πλημμυρών.

Παράλληλα, τέθηκαν και οι βάσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας των δύο πλευρών και το κλίμα συναντίληψηςπου παρατηρήθηκε κατά την διάρκεια της συζήτησης αποδείχθηκε στην πράξη, κατά την διάρκεια των δυο πυρκαγιών που ξέσπασαν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 σε Κρυονέρι και Χαριά, όπου το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ηλείας κατόπιν εντολής του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Νίκου Κοροβέση και με τον συντονισμό του  Προϊσταμένου της Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ηλείας Κώστα Μπαλκάμου και του συμβούλου, Βαγγέλη Χριστοφόρου, κινητοποιήθηκε άμεσα προκειμένου να συνδράμειστο έργο κατάσβεσης.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds