Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ν.Μ. Αμαλιάδας: Αιμοδοσία και μαθητές, από τη θεωρία στην πράξη

image 3 22

Στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας και γνωρίζοντας τις σημαντικές δυνατότητες του σχολείου στη διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας, στην καλλιέργεια της αιμοδοσιακής συνείδησης των εφήβων, η Διευθύντρια Αιμοδοσίας Σταυροπούλου Γιαννούλα, ενημέρωσε τους νέους στα σχολεία, τους αυριανούς εθελοντές αιμοδότες σε θέματα που αφορούν στην εθελοντική προσφορά αίματος με σκοπό την ευαισθητοποίηση τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθησε συζήτηση μέσα από την οποία οι έφηβοι είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους και να πάρουν απαντήσεις στις απορίες τους. Τις επόμενες μέρες το Τμήμα Αιμοδοσίας της Ν.Μ. Αμαλιάδας, για άλλη μια χρονιά, και σε συνεργασία με τους Διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές από το 1ο και 2ο ΕΠΑ. Λ. Αμαλιάδας, το 1ο και 2Ο Γ.Ε.Λ. Αμαλιάδας, το Γ.Ε.Λ. Σιμόπουλου και το ΕΠΑ.Λ Λεχαινών πραγματοποίησαν εθελοντικές αιμοδοσίες, όπου οι συμμετέχοντες πέρασαν από τη θεωρία στην πράξη με τον πιο εμφατικό τρόπο!

Οι νέοι εθελοντές προσέφεραν ένα ανεκτίμητο δώρο ζωής στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι έμπρακτη απόδειξη Ζωής και Αλληλεγγύης. Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε έφηβο και σταδιακά καλλιεργούμε μέσα του τις προϋποθέσεις για την αποδοχή της εθελοντικής προσφοράς αίματος ως τρόπο ζωής.

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια της Ν.Μ. Αμαλιάδας, η Διευθύντρια και το Προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας ευχαριστούμε θερμά για την πολυετή, αγαστή συνεργασία τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς αλλά κυρίως όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την πολύτιμη προσφορά τους γιατί δίνοντας αίμα, Δίνουν Ελπίδα, Δίνουν Ζωή, το ωραιότερο δώρο για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds