Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Νέα περιστατικά βίας στην Ηλεία

via anilikko

Νέα ππεριστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε διαφορετικές περιοχές του νομού.

instagram

Τα θύματα βρίσκουν τη δύναμη και το θάρρος να μιλήσουν και να καταγγείλουν το συμβάν που τους ταλαιπωρεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Προχθες, Κυριακή του Πάσχα, στην Ηλεία δύο νέες καταγγελίες…

Στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί συνελήφθη στον Πύργο ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός  του, διότι την  απείλησε  και την εξύβρισε,  ενώ παράλληλα την  έσπρωξε και  χτύπησε  το  κεφάλι  της.

Και στην δεύτερη περίπτωση, σχηματίστηκε δικογραφία  σε βάρος ενός άνδρα στην Αρχαία Ολυμπία, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του και η αδερφή της, διότι εξύβρισε και απείλησε την σύντροφό του κρατώντας ένα μαχαίρι, ενώ παράλληλα απείλησε την αδερφή της.

Επίσης, συνελήφθη στην περιοχή του Πύργου άνδρας που καταγγέλθηκε από τη σύζυγό του για απειλή και εξύβριση, ενώ παράλληλα την έσπρωξε και χτύπησε το κεφάλι της.

Ταυτόχρονα είχαμε το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος άνδρα στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του και η αδερφή της, διότι εξύβρισε και απείλησε την σύντροφό του κρατώντας ένα μαχαίρι, ενώ παράλληλα απείλησε την αδερφή της.

Σε άλλη μια περίπτωση, τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής, είχαμε σε περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων τη σύλληψη ενός άνδρα τον οποίο κατήγγειλε η πρώην συμβία του, διότι την απείλησε τηλεφωνικά προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία. Μάλιστα, κατά τη σύλληψή του ο κατηγορούμενος αντιστάθηκε ασκώντας βία στους αστυνομικούς.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds