Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και επίσημα στην διαδρομή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

olympicflame

Σε αποκατάσταση της αδικίας προς τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης προχώρησε Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς έκανε δεκτό το αίτημα του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα και τελικά η διαδρομή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στις 16/04/2024, θα συμπεριλάβει την Ανδραβίδα.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας Θανάσης Βασιλειάδης απέστειλε επίσημη επιστολή με την οποία γνωστοποίησε πως: «Σε απάντηση του υπ΄ αριθ. 15895/24.11.2023 αιτήματός σας σχετικά με τη διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «ΠΑΡΙΣΙ 2024» από την Ανδραβίδα, σας γνωρίζουμε ότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.) συμπεριέλαβε την πόλη σας στον σχεδιασμό της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για διέλευση στις 16/4/2024. Θα ακολουθήσει η αποστολή εκ μέρους μας μνημονίου συνεργασίας του Δήμου σας με την Ε.Ο.Ε, στο οποίο θα προσδιορίζονται οι λεπτομέρειες της όλης διοργάνωσης».

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας ευχαριστεί την Ε.Ο.Ε. για την άμεση ανταπόκριση και την συμπερίληψη του Δήμου στην διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds